Udflugt til Kronborg og Bakken med livsglædegruppen den 21. maj 2019

Vi mødes ved Helsingør Station kl. 12. Der går regionaltog fra Kbh. H. 3 gange hver time ved minuttal 11 – 31 – 51. Derefter går vi til Kronborg langs havnen ( det tager ca 10 min. iflg. hjemmesiden)

Fra kl. 13 – 14.30 er der bestilt en Kronborg Classic gruppeomvisning. Der er en del trapper på slottet og ingen elevator. Og der er rygning forbudt på slottet og
i stotsgården.

Kl. ca. 15-16. tager vi toget fra Helsingør til Klampenborg st. (med skift i Nivå). Der er 3 afgange i timen ved minuttal 18 – 38 – 58. Turen til Klampenborg tager 38 min.

Derfra tager vi med hestevogne til Bakken, eller går for dem, der kan holde til det.

Kl. 18.30 er der stegt flæsk med persillesovs ad libitum med en øl eller sodavand på Restaurant Den Hvide Hest på Bakken. For dem som ikke vil have det, eller kan tygge det, kan man vælge noget andet til max. 148 kr. som er prisen for stegt flæsk med persillesovs ad libitum. Preben lægger ud for mad og drikke for alle.

Derefter er udflugten officielt slut, men dem der har lyst kan blive og tage på rundtur i Korsbæk, i Bakkens forlystelser eller i Dyrehaven for egen regning.

Landsledelsen har besluttet, at der skal være en egenbetaling på 200 kr til turen. De betales til Mette eller med Mobilepay eller bankoverførsel. Skriv udflugt ved overførslen. Evt. spørgsmål til turen kan stilles til Gihta på 26223270.

Der er 20 pladser til turen, og tilmelding foregår efter først til mølle princippet. Sidste frist for tilmelding: 7. maj 2019

Mvh. Livsglædegruppen.