Instruktør til vendepunkter Danmark

Kan du lide at lytte aktivt til andre mennesker? Uden at skulle give dit besyv med?
Har du lyst til at hjælpe andre med at udvikle en bedre hverdag? hvor man også øver sig i at fungere bedre i sociale relationer? Er du rummelig og bevidst om dine grænser? Og kan du sige til og fra, når det er nødvendigt?

Har du en underviser i maven? Dvs. én der også kan lede og styre personlige processer i en gruppe, hvor du samtidig har styr på gruppens samlede udvikling?

Så har du muligheden for at blive Instruktør i Vendepunkter Danmark til efteråret.

Over 5 weekender (80 timer) tager LAP initiativ til en Instruktøruddannelse med start i eftersommeren og afslutning før jul.

Her vil du møde andre mennesker i øjenhøjde. I gennemfører sammen en uddannelse, der gør jer i stand til at afholde Vendepunktskurser for medlemmer af LAP.

Vi søger fortrinsvist interesserede uden for Region Hovedstaden. Efteruddannelsen breder aspiranterne fra de andre 4 regioner i Danmark Vendepunkter ud lokalt i regioner, hvor der endnu ikke er udbudt kurser i personlig Recovery og mulig social forandring.

Deadline for ansøgning er 5. juni 2023.

Har du det personlige engagement, der skal til, og er du møde- stabil?

Skriv da en ansøgning til vp@lap.dk, og fortæl lidt om dig selv og din personlige Recoveryrejse.

Du er også velkommen til at skrive til samme emailadresse, hvis du har nogle spørgsmål. Vendepunkter Danmark afholder forsamtaler med interesserede i løbet af juni måned.

Medlemskab af LAP er en forudsætning for at søge om deltagelse på Instruktørkurset.